Kosova shton kapacitetet ushtarake, Kurti takohet me kreun turk të dronëve

Spread the love

Kosova shton kapacitetet ushtarake, Kurti takohet me kreun turk të dronëve

[Prishtinë, 7 nëntor 2023]

Kosova po shton kapacitet e saj ushtarake. Dronet “Bayraktar” kanë qenë investimet e fundit dhe ndër më të rëndësishme në ushtrinë e Kosovës. Pas përplasjeve të fundit në Banjskë duket se qeveria e Kosovës ka shtuar përpjekjet për të sofistikuar pajisjet e saj ushtarake.

Kësaj i ka shërbyer edhe takimi mes kryeministrit të Kosovës Albin Kurti dhe drejtorit ekzekutiv të kompanisë Baykar, z. Haluk Bayraktar,

Zyra e kryeministrit vlerëson se Forca e Sigurisë së Kosovës përgjatë dy viteve të fundit është zhvilluar dukshëm sa i përket kapaciteteve luftarake.


Spread the love


Leave a Reply