“Mbrojtja Civile” dhe “Brigada e Veriut” nga Qeveria e Kosovës shpallen si organizata terroriste.

Spread the love

“Mbrojtja Civile” dhe “Brigada e Veriut” nga Qeveria e Kosovës shpallen si organizata terroriste.
Vendimi i marrë dje në mbledhje të ekzekutivit, sot është shpallur edhe në gazetën zyrtare që nënkupton se nga sot është në fuqi.

Spread the love


Leave a Reply