Fernando Torres Tax Consultant

areas of expertise
 • Business transformation
 • Restructuring and turnaround
 • Integration
 • Growth strategy
 • M&A transaction support
education
 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University
 • BS, engineering, Technical University of Denmark
 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University

With over 20 years of experience in entrepreneurship, management, business planning, financial analysis, software engineering, operations, and decision analysis, Brandon has the breadth and depth of experience needed to quickly understand entrepreneurs’ businesses and craft the most suitable solutions.

Consulting WP comes up with results that are actually implementable. That is their strength compared to other consulting companies.

Before founding Consulting WP in early 2001, Brandon started two Internet companies in Silicon Valley. Previously, Brandon held various management positions in New York at Simon Brothers, most recently as Vice President in Goldhill Group, focusing on new business development and risk management. He has also worked as a senior financial risk management consultant to the financial services industry; software engineer; advertising sales manager for the popular Caribbean travel guide series; general manager of an advertising and graphic design agency; and engineering intern at the Best Health Coach.

publications

 • Një SHANTAZH diplomatik!
  Spread the love

  Spread the loveTweetEkstaza e pazakontë Orban-Vuçiç dhe interesat okulte që fshihen pas saj. Ku cënohen interesat e Shqipërisë dhe Kosovës? Shkruan: Shaban Murati Marrëdhëniet e ngushta deri në ekstazë midis dy shteteve dhe midis dy udhëheqësve të tyre janë çështje e interesave dypalëshe. Por kur këto marrëdhënie speciale kalojnë kufijtë normalë të marrëdhënieve midis dy


  Spread the love
  July 16, 2021
 • Komiteti i Helsinkit e quan një spastrim etnik pasivizimin e adresave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës
  Spread the love

  Spread the loveTweet     Prishtinë, 15 korrik – Spastrim etnik me mjete administrative. Kështu është konsideruar pasivizimi i adresave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës në raportin e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut në Serbi. Në raportin e titulluar “Minoriteti shqiptar në pritje, Presheva, Bujanoci dhe Medvegja si pengje të marrëdhënieve Serbi-Kosovë”, theksohet


  Spread the love
  July 16, 2021
 • Realiteti i dyzuar i Kosovës dhe fenomeni i vetëmashtrimit politik
  Spread the love

  Spread the loveTweetRealiteti i dyzuar i Kosovës dhe fenomeni i vetëmashtrimit politik Shkruan: Dr Sadri Ramabaja* Të shtunën që lamë pas Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve — Shkup promovoi përmbledhjen në dy vëllime të dokumenteve analitike të Sekretariatit Federativ të Punëve të Brendshme të Jugosllavisë të periudhës 1980–1987/88. Botuesi ka një konkluzë


  Spread the love
  March 18, 2023
 • FAQE E PARË: Lojëra bizantine diplomatike të shumë palëve me “sanksionet e Serbisë”
  Spread the love

  Spread the loveTweetFAQE E PARË: Lojëra bizantine diplomatike të shumë palëve me “sanksionet e Serbisë”. Nga Shaban Murati* Beogradi shpërtheu një “bombë diplomatike”, e cila vuri në ekstazë të gjithë filoserbët e vjetër dhe të rij në diplomacinë perëndimore, me iluzionin optik që Serbia po i afrohet hap pas hapi finales së vendosjes së sanksioneve


  Spread the love
  March 18, 2023

contact details

+1 628 123 4000
131 Bain Street
New York, Pennsylvania 01234, United States

Social Profiles

feedback form

If you’d like a free consultation, please start by completing the form:

  how can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Looking for a First-Class Business Plan Consultant?